Προιόντα

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή χειροποίητων τεχνημάτων, για καταστήματα με τουριστικά είδη. Δείτε τη συλλογή μας και μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Είσοδος

Άρθρα

Στην κατηγορία άρθρα θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν στην διακόσμηση, ιδέες για εύκολες κατασκευές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι και άλλα.

Είσοδος

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση της οικίας σας ή χώρων αυτής παρουσιάζοντας σας σχέδια των ιδεών μας και φώτο-ρεαλιστικές απεικονίσεις του τελικού αποτελέσματος.

Είσοδος

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Διασκεδάστε με διακόσμηση Pop Art



Το κίνημα Pop Art γεννήθηκε στη Βρετανία στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Ήταν επινόηση κάποιων νέων καλλιτεχνών και χαρακτηρίστηκε ως ένα ανατρεπτικό και σύγχρονο κίνημα.


Βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να πετύχει τη διακόσμηση του χώρου του σε αυτό το ύφος, είναι να επιλέξει τα σωστά χρώματα, διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα. Η διακόσμηση σε στυλ Pop Art είναι εύκολο να επιτευχθεί με λίγα και οικονομικά στοιχεία, που πολλές φορές μπορούν να κατασκευαστούν από εσάς τους ίδιους. Συγκεντρώστε λοιπόν αφίσες, περιοδικά, κονσερβοκούτια, κόμικς και φωτογραφίες του αγαπημένου σας σταρ και ξεκινήστε!

Χρήσιμες συμβουλές:

ΧΡΩΜΑΤΑ:

Χρησιμοποιήστε τα βασικά χρώματα, το κίτρινο το κόκκινο και το μπλε, όχι τόσο στους τοίχους, αλλά σε διάφορα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας.

Όσον αφορά τα χρώματα των τοίχων και της οροφής, καλό θα ήταν να επιλέξετε το λευκό ή ένα ουδέτερο χρώμα, για να δώσετε έμφαση στα στοιχεία του βασικού σας θέματος, το Pop Art !



ΠΙΝΑΚΕΣ – ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ:

Χρησιμοποιήστε αφίσες και ταπετσαρίες που να απεικονίζουν αναγνωρίσιμες εικόνες, που προέρχονται από τα δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως είναι εικόνες από επώνυμα προϊόντα, διασημότητες ή φανταστικούς χαρακτήρες κόμικς με έντονα χρώματα, μαύρα περιγράμματα, περιοδικά και διαφημίσεις.

H πιο δημοφιλής τεχνική που χρησιμοποιείται είναι αυτή της μαζικής επανάληψης μια μορφής σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους.





Στείλτε μας μια φωτογραφία δική σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου και εμείς θα σας τη στείλουμε πίσω σε εκτυπώσιμο αρχείο σε στυλ Pop Art!

ΕΠΙΠΛΑ:

Χρησιμοποιήστε αντικείμενα σε αστεία μεγάλες διαστάσεις*, όπως είναι ένα τεράστιο κονσερβοκούτι, καθώς επίσης διάφορα αντικείμενα οικιακής χρήσης, όπως καρέκλες και τραπέζια, επενδυμένα με λογότυπα των αγαπημένων σας προϊόντων.

* Μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας, τα διακοσμητικά αυτού του είδους, επενδύοντας για παράδειγμα μια μεγάλη κούτα, με την ψηφιακή εκτύπωση μιας ετικέτας προϊόντος campbells, χαρακτηριστικό προϊόν για ένα χώρο Pop Art !



Καλή επιτυχία!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου