Προιόντα

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή χειροποίητων τεχνημάτων, για καταστήματα με τουριστικά είδη. Δείτε τη συλλογή μας και μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Είσοδος

Άρθρα

Στην κατηγορία άρθρα θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν στην διακόσμηση, ιδέες για εύκολες κατασκευές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι και άλλα.

Είσοδος

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση της οικίας σας ή χώρων αυτής παρουσιάζοντας σας σχέδια των ιδεών μας και φώτο-ρεαλιστικές απεικονίσεις του τελικού αποτελέσματος.

Είσοδος

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μην πετάτε τις παλιές σας βαλίτσες


Πολλοί από εμάς, έχουμε στην αποθήκη φυλαγμένες παλιές βαλίτσες, τις οποίες δεν χρησιμοποιούμε, εφόσον τις έχουμε αντικαταστήσει με νεότερες που κυκλοφορούν στην αγορά, οι οποίες είναι πιο ελαφριές και πιο εύκολες στην μεταφορά τους επειδή φέρουν ροδάκια.


Οι παλιές αυτές βαλίτσες συνήθως είναι κατασκευασμένες από δέρμα και όμορφα υφάσματα και αν αφήσουμε λιγάκι την φαντασία μας να δουλέψει , μπορούμε να τις δούμε να διακοσμούν διάφορα μέρη του σπιτιού μας και με διαφορετική χρησιμότητα κάθε φορά, όπως θα δούμε παρακάτω.

• Αν διαθέτετε παραπάνω από μια βαλίτσες οι οποίες ταιριάζουν χρωματικά, μπορείτε στοιβάζοντας αυτές, να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη γωνιά τού σπιτιού σας. Αν πάλι τα χρώματα δεν βοηθάνε στη διακόσμηση του χώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ύφασμα της επιλογής σας και να τις επενδύσετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:








• Μια βαλίτσα επίσης μπορούμε να την διαμορφώσουμε είτε σαν τραπέζι είτε σαν κάθισμα. Προμηθευόμαστε ποδαρικά καρέκλας ή τραπεζιού σχήματος αντίστοιχου με αυτό των παρακάτω φωτογραφιών, για να ενισχύσουμε την αίσθηση του παλιού αντικειμένου. Βιδώνουμε τα ποδαρικά στον πάτο της βαλίτσας και γεμίζουμε το κενό της με αφρολέξ. Τέλος επενδύουμε με ύφασμα της επιλογής μας και το τραπεζάκι ή το κάθισμα είναι έτοιμο για χρήση!







• Και μη ξεχάσουμε τους φιλόζωους ! μια βαλίτσα μπορεί να δώσει ζεστασιά και σπίτι στο κατοικίδιο μας!



Καλή επιτυχία !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου